Everything about gömme rezervuar servisi

Wiki Article

markalı bir rezervuar ve asma klozet aldığınız zaman mutlaka servise kurulum yaptırmanızı öneririz. Ege gurubu kurum yapılmadan önce ege rezervuar parçaları tek tek düzgün bir şekilde montajı yapılmalı daha sonra duvarı montaj yapılmalı.

This Site is using a protection service to guard by itself from on the net assaults. The action you simply executed brought on the safety solution. There are plenty of steps that could set off this block which includes submitting a particular term or phrase, a SQL command or malformed data.

Sıklıkla arızalan gömme rezervuarların tamir hizmetini deneyimli ustalarımız ile yapıyoruz. Yaptığımız klozet tamirleri için one yıl parça garantisi veriyoruz.

Dezenfeksiyon için genellikle klor veya hidrojen peroksit gibi kimyasal dezenfektanlar kullanılır. Bu maddeler, belirli bir konsantrasyonda suya eklenerek rezervuar içinde dolaştırılır.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, ilgili markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Değişimden önce su bağlantısının kesilmesi ve tankın boşaltılması gerekir. Ardından alttaki somunlar anahtarla açılarak rezervuar kapağı çıkarılır.

Hijyenik kullanım imkânı sunması da bu modellerin sağladığı gömme rezervuar avantajlardan biridir. VitrA’nın kolay monte edilebilen gömme rezervuar modelleri; evlerle birlikte hastane, otel gibi işletme ve kurumlarda kullanılabilir.

Türkiye’de veya uluslararası olarak yüksek bilinirliğe sahip markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Klozet kapağını klozet kasesine yerleştiriyoruz. gömme rezervuar Klozet kapağı, klozet kasesine sıkıca oturmalıdır.

Schwab sifon grupları mükemmel tasarım ve uzun ömürlü basınca dayanıklı uzun zaman kullanıma dayanıklı yıpranma ve bozulma yapmayan bir Schwab ürünüdür. Schwab markalı bir rezervuar ve asma klozet aldığınız zaman mutlaka servise kurulum yaptırmanızı öneririz. Schwab gurubu kurum yapılmadan önce Schwab rezervuar parçaları tek tek düzgün bir şekilde montajı yapılmalı daha sonra duvarı montaj yapılmalı. Schwab asma rezervuar grubu sıva ve seramik yapıldıktan sonra Schwab rezervuara su vermeden bir miktar su boş kovaya aktarılmalı ve daha sonra Schwab rezervuara ve asma gömme rezervuar klozete suyu verilmeli.

Mersin gömme rezervuar tamir servisi ustalarımız her marka ve model gömme klozetlerin tamir ve bakımını orijinal yedek parça kullanarak yapmaktayız.

Böylece kimyasal kalıntıların ve deterjanın kalıntılarının temizlenmesine yardımcı olacaktır. Rezervuarın içine temiz su eklenerek yeniden doldurun. Yenilenmiş suyun kalitesini kontrol etmek için uygun gözlem yapabilirsiniz.

Trendyol’daki son six ay performansıyla yüksek müşteri memnuniyeti sağlayan, kaliteli ve gömme rezervuar güvenilir hizmet veren satıcılara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

Su tahliye hortumu veya vakum pompası gibi uygun ekipmanlar kullanılarak suyun boşaltılması sağlayabilirsiniz. Kısaca gömme rezervuar temizliğinde su boşaltılması şart.

Temizlik gömme rezervuar servisi işlemi tamamlandıktan sonra rezervuarın güvenliğini sağlamak için kapağın kapatılması gerekiyor.

Report this wiki page